Mühendislik Zirvesi Fakültemizde Yapılacaktır

29 Mayıs 2024 Çarşamba



Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi mühendislik fakültesi öğrenci toplulukları Mühendislik Zirvesi'ne ev sahipliği yapıyor.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi; Google Developer Student Clubs (GDSC), Siber Güvenlik ve TeknoMakine öğrenci toplulukları tarafından düzenlenen Mühendislik Zirvesi'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Etkinlik, 31 Mayıs'ta BAİBÜ Mühendislik Fakültesi'nde gerçekleşecek.

Mühendislik Zirvesi; öğrencileri, akademisyenleri ve sektör profesyonellerini bir araya getirerek teknoloji, mühendislik ve inovasyon alanlarında güncel konuları ele almayı hedefliyor. Etkinlik kapsamında teknoloji, bilim, inovasyon, etkin mühendislik, siber güvenlik, makine öğrenmesi, yapay zeka, metaverse, Google teknolojileri, kariyer yönetimi gibi çeşitli konularda sunumlar ve panel tartışmaları düzenlenecek.

Etkinlik boyunca katılımcılara teknoloji alanında güncel trendler ve geleceğin kariyer fırsatları hakkında bilgi vermek, sektör liderleri ve uzmanlarıyla etkileşim fırsatı sunmak, network ve staj imkanları sunarak kariyerlerine yön vermeye yardımcı olmak amacıyla Google Developer Student Clubs (GDSC), Siber Güvenlik ve TeknoMakine öğrenci topluluklarının bir araya geldiği bu özel etkinliğe herkes davetlidir.

🗓️31 Mayıs 2024
🕑09.30 - 17.00
📍 BAİBÜ Mühendislik Fakültesi

#baibü #mühendislik #yapayzeka #sibergüvenlik #kariyerplanlama #metaversegeneration