Turkcell'in GNÇYTNK Full Time ve GNÇYTNK Part Time programlarının başvuru süreci başladı!

07 Mart 2024 Perşembe

Turkcell'in tecrübeye değil yeteneğe odaklanan ve parlak bir kariyerin kapılarını aralayan GNÇYTNK Full Time ve GNÇYTNK Part Time
programlarının başvuru süreci başladı!

Sen de "fikirlerim, fırsat beklemeye değmeyecek kadar güzel" diyorsan; 1996 yılı ve sonrası doğumlu, lisans son sınıf, yüksek lisans, doktora öğrencisi ya da yeni mezun veya en fazla 2 yıl iş deneyimine sahipsen GNÇYTNK Full Time, lisans 3. sınıf öğrencisiysen GNÇYTNK Part Time detay ve başvuru linkine göz at.

Son başvuru tarihi: 17 Mart 2024

Süreç haritası için hemen tıklayabilir, ayrıca GNÇYTNK tanıtım filmimizi buraya tıklayarak izleyebilirsin

Soru ve cevaplar için turkcellgncytnk@turkcell.com.tr adresine mail atabilirsin.