STAJIN ZORUNLU OLDUĞUNA DAİR BELGE

03 Mart 2023 Cuma

Değerli Öğrenciler,

Fakültemiz Bölümlerinin müfredatlarında yer alan zorunlu stajlarınıza ait yapılan başvurularda kurumların işleyişlerine yönelik olarak talep ettiği belgeler arasında stajın zorunlu olduğuna dair yazı istekleri tarafımıza iletilmektedir. Bu nedenle firmaların başvuru süreçlerinde problemlerin yaşanmaması, verimli ve etkin bir başvuru süreci için sizlerin ihtiyacınıza uygun olarak bir yazı hazırlanmıştır. Bu yazıya ekteki linkten faydalanarak ulaşabilirsiniz. Söz konusu yazı e-imzalı, barkodlu olup herhangi bir ıslak imzaya gerek duyulmamaktadır.

Bilgilerinize önemle duyurulur.

Önemli not:

Staj başvurularının tümünde kullanılması gereken zorunlu bir yazı değildir. Bu türde evrak talep eden firmalara yapılacak başvurular için öğrencilerimizin ihtiyacını karşılamak üzere isteğe bağlı olarak edinilmesi gereken belgedir.

Ayrıca Fakültemiz web sayfasının ÖĞRENCİLER başlığı altındaki STAJ sekmesinden de ilgili belgeye ulaşabilirsiniz.

STAJIN ZORUNLU OLDUĞUNA DAİR BELGEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ