Prof. Dr. Kana OYABU'nun Fakültemizi Ziyareti

08 Ocak 2024 Pazartesi

Prof. Dr. Kana OYABU, Institute of Liberal Arts and Sciences, Kanazawa University, Ishikawa, Japan, yürütücüsü olduğu “Collaborative Online International Learning (COIL)” projesi amaçlı muhtemel bir ortaklık kurulabilmesi için 3 Ocak 2024 tarihinde Fakültemizi ziyaret edip fikir alışverişinde bulunmuş olup Kimya Mühendisliği Bölümü Adacemic English-I: Writing dersinde öğretim uygulamaları yapmıştır.

Prof. Dr. OYABU, Fakültemizdeki akademik kalite ve gördüğü misafirperverlikten dolayı memnuniyetini ve ayrıca iki üniversite arasında muhtemel bir Erasmus+ anlaşması gerçkeleştirilmesi için temennilerini bildirmiştir. İlgili Öğrencilerimiz Prof. Dr. OYABU’nun eğitim uygulamasından oldukça memnun kalmışlardır:

“….. it was a very fun and nice lesson. We both learned and had fun. It was effective and helpful in our learning. We would be happy to see Dr. Kana again. Thank you for everything.”