Mühendislik Fakültesi Kalite Süreçleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

29 Aralık 2023 Cuma

28.12.2023 Tarihinde Fakültemiz Konferans Salonunda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun KARACA’nın katılımları eşliğinde kalite toplantısı yapıldı. Fakültemizdeki kalite süreçlerinin iyileştirilmesi amacıyla yapılan sözlü sunumlarda aşağıda verilen hususlara değinildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ömer ÖZYURT, bölüm başkan ve yardımcıları, akademik ve idari personelimiz toplantıya katılım gösterdiler. Prof. Dr. Coşkun KARACA, sözlü sunumların sonunda yapılan soru-cevap kısmında müfredatlar, bütçelendirme ve kalite güvence sistemi ile ilgili konulara açıklık getirdi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ömer ÖZYURT, kalite sistemi hakkındaki sözlü sunumlarıyla ilgili olarak Kalite Koordinatör Yardımcılarından Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Fatih KONUR’a, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Zeki ARSAL’a, Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR’a ve Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Nuriye ÖZENGİN’e teşekkür etti.

Toplantıda; kalite sistemi ve kalite süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik sırasıyla

1. Liderlik, Yönetişim,
  2. Eğitim,
  3. Araştırma ve Geliştirme ve
  4. Toplumsal Katkı başlıklarıyla alakalı sunumlar yapıldı.

Sözlü Sunumlarda Anlatılan Konular:

*Birim Faaliyet Takvimi

*Görev Dağılımları