Kimya Mühendisliği Bölümünde ilk yüksek lisans tez savunması yapıldı.

08 Ocak 2024 Pazartesi

Fakültemiz Kimya Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Cem GÖL danışmanlığında, Kimya Mühendisliği anabilim dalı yüksek lisans öğrencisi Huda ALBAYATI "Production of activated carbon fibers from date palm for industrial wastewater treatment" başlıklı tezinin savunmasını, 05 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirdi. Tez savunmasına jüri üyesi olarak fakültemiz Çevre Mühendisliği öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gamze DOĞDU YÜCETÜRK ve Gebze Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Murat DOĞRU yer aldı. Ayrıca yüksek lisans tez çalışmasında eş danışman olarak görev alan Tikrit Üniversitesinden Prof. Dr. Waleed M. SH. ALABDRABA da online olarak tez savunmasına dinleyici olarak katıldı.