İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Hedef 14 Projesi Kapsamında Teknik Gezi Düzenlendi

01 Mart 2024 Cuma

29.03.2024 tarihinde İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Akademi 12” sınıfı öğrencilerinden 23 kişilik ve 2 öğretmenden oluşan grupla Fakültemizi Hedef 14 Projesi kapsamında teknik gezi düzenlediler. Bölümlerimiz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı PARLAK, Arş. Gör. Sadullah ESMER, Arş. Gör. Muhammed Duran YAZAR, Arş. Gör. Bahadır AKKURT ve Arş. Gör. Kadir ÖZBEK tercih yapmak isteyen öğrencilere kendi bölümleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Bilgisayar, Elektrik-Elektronik ve Makine Mühendisliği bölümlerimizin laboratuvarlarını ziyaret den öğrencilerle toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve yoğun ilgileri için kendilerine teşekkür edildi.