İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

11 Nisan 2023 Salı

Üniversitemiz öğrencilerinden, staj yapacak ve ders kapsamında atölye ve iş yerlerinde çalışacak öğrencilere yönelik, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğümüz tarafından, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri 2022-2023 Bahar Dönemi için bir kez yapılacak ve tekrarlanmayacaktır. Çalışanların İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelik gereği, ilk kez bu eğitimi alacakların yüz yüze eğitim alması gerekmektedir. 06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle yükseköğretime ilişkin alınan kararlar çerçevesinde felaketin etkileri ve eğitim-öğretim süreçleri Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nca 30.03.2023 tarihinde yeniden değerlendirilmiş olup yeni alınan kararlara ve Üniversitemiz Senatosunun 31.03.2023 tarihli ve 2023/37 nolu kararına istinaden 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemine mahsus olmak üzere; "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Programı" eğitiminin, Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde online olarak verilecektir. Daha sonraki eğitimler yüz yüze devam edecektir. Üniversitemiz koordinatörlüğü duyuru metnine linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

SON BAŞVURU TARİHİ 23.04.2023

Not: Duyuru ekimizde program ile ilgili bilgiler yer almaktadır.

Stajyerler İçin Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Yazısına Ulaşmak İçin Tıklayınız