ENDÜSTRİ 4.0 PLM ETKİNLİĞİ - EGE ÜNİVERSİTESİ

14 Ağustos 2023 Pazartesi

Değerli Öğrencilerimiz

Ege Üniversitesi Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi Mükemmeliyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (Ege PLM) tarafından 20-23 Eylül 2023 tarihlerinde İzmir, Ege Üniversitesi’nde gerçekleştirilmek üzere “Endüstri 4.0-PLM’’ başlıklı 4 günlük bir eğitim faaliyeti tasarlanmıştır. Kurs etkinliği üniversitelerimizin:

• Mühendislik Fakültesi; Elektrik-Elektronik, Elektronik, Endüstri, İnşaat, Makine, Malzeme, Malzeme-Metalurji, Mekatronik vb. bölümlerini veya
  • Fen Fakültesi; Fizik ve Kimya

Bölümleri son sınıf öğrencilerini kapsamakta olup, TÜBİTAK 2237-A – Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmektedir.

TÜBİTAK tarafından bursiyer koşullarını sağlayan katılımcılara yol, konaklama ve iaşe desteği sağlanacaktır. Kursa başvuracak öğrencilerin endustri4plm.ege.edu.tr sayfasında yer alan kayıt formunu üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize duyurulur.

(Duyuru ile ilgili ayrıntılı bilgilendirmeyi içeren pdf dosyasına ulaşmak için tıklayınız.)