2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZE DERS KAYITLARI HK. BİLGİLENDİRME DUYURUSU

29 Ağustos 2023 Salı

Fakültemize 2023-2024 eğitim öğretim yılında YKS sınavıyla kazanarak yeni kayıtlanan öğrencilerimizin ders kayıt işlemleri, yabancı dil hazırlık sınıfı işlemleri, danışman işlemleri, izin, kayıt dondurma ve daha fazlası için yardım niteliğinde hazırlanan duyurumuza ulaşmak amacıyla lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE (Lütfen Linke Tıklayınız)

DERS KAYITLANMA YARDIM BROŞÜRÜNÜ İNDİRMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ. (Lütfen Linke Tıklayınız)

Duyuruda yer alan açıklamalardan yararlanarak ders kayıt işlemlerinizde ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Yeni öğretim yılında değerli öğrencilerimize başarılar dileriz.