-->

Ayvaz Elektromobil Ekibinden Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Ömer ÖZYURT’a Anlamlı Ziyaret

19 Aralık 2019

Ayvaz Elektromobil ekibi  Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Sayın Prof. Dr. Ömer ÖZYURT’a anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek, projeye vermiş olduğu katkılarından dolayı plaket taktim etti.

Ayvaz Elektromobil projesinin hem kurucusu hem de danışman hocalarından olan Prof. Dr. Ömer ÖZYURT 2018-2019 döneminde tasarlanıp üretilen AYVAZ 2.0’a elektrikli aracına verdiği desteklerden dolayı AYVAZ Elektromobil ekibi tarafından teşekkür plaketi taktim edildi.

Yeni dönemde de öğrencilerimizin yanında olacağını söyleyen Prof. Dr. Ömer ÖZYURT yeni projelerle ve başarılarla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin ismini tüm Türkiye’ye duyuracaklarını söyledi.

FAKÜLTE DUYURULARI